TOR Browser Indir

TOR Browser Indir

İnternet filtreleri, ülkemizde binlerce internet kullanıcısını her gün durmaksızın etkileyen ve zaman zaman akıl almaz boyutlara ulaşan ögelerdir. Youtube' un yanında Twitter'ın dahi birkaç kulllanıcı nedeniyle ülke çapında tamamen yasaklanması anlamsız olmasının yanında kullanıcılar için zorunlu değildir.

Ktunnelblog, yasaklı sitelere giriş yapmak için yöntem arayışında olan internet kullanıcılarına destek olmak üzere hazırlanmıştır. TOR Browser adındaki tarayıcının kullanımı, kullanıcıları filtrelerden koruyabilir. Bunun yanında sanal parmak izinizi güvende tutmanıza yardımcı olabilir.

TOR Browser, TOR Project tarafından yönetilen ücretsiz bir tarayıcıdır. Çalışma mantığı, gündelik hayatta sıkça kullandığımız Chrome, Firefox yada Safari'den farklıdır. Bunun yanında tasarımı diğer tarayıcılardan farklı değildir.

TOR, yasalara aykırı olmayacak şekilde internete giriş yapmanıza olanak tanır. Bunun yanında sistemin çalışma prensibi gereği  TOR ağına bağlı bilgisayarlardan faydalanmanız internet hızınızda düşüşe sebep olabilir. Bu nedenle çoğu kaynak, browser ile Youtube gibi dosya indirme gerektiren sitelerin kullanımını tavsiye etmez. Bu gibi işlemler için Ktunnel 'in kullanımı daha mantıklıdır.

Her zaman hatırlatmaya özen gösterdiğimiz şekilde yasaklı sitelere giriş yöntemlerini kullanırken yüksek önem taşıyan bankacılık işlemlerinden uzak durunuz. Bankaların sistemleri her ne kadar güvenli ve şifreli olsa da bağlantınızı yerel DNS sağlayıcınızdan sağlamaya özen gösteriniz.

TOR Browser Indir


Share This